Contents

Відгуки користувачів сервера Internethosh


54
4

На підставі 58 відгуків користувачів
4 мовами


9.3

СУПЕРБ!

На підставі 58 відгуків користувачів
4 мовами

Оцінка клієнтів за Інтернет-сервіс Serverhosh

  • Надійність

    9.2 / 10

  • Ціноутворення

    9.7 / 10

  • Користувач

    9.1 / 10

  • Підтримка

    9.3 / 10

  • Особливості

    9.1 / 10

551SUPERB!41Добрий32 ДЕКЕНТ23POOR11СТІЙ ВЖЕ

Детальні оцінки
/
Підсумок

Відповісти на {{name}}

*
Твоє ім’я

*
Ваша електронна адреса

Це лише для заходів безпеки, ваш електронний лист не буде використовуватися і не публікуватися.

* Резюме

Додати відповідь

Поділіться цим відгуком



Щоб продовжити, введіть свій електронний лист

Змінити огляд

Написати огляд

Напишіть відгук про Інтернет-сервер Serverhosh

Назва
(Мінімум 2 слова)
0 з 120 символів
*

Підсумок
*

Ваші оцінки
(натисніть на зірочки)
*

  • Надійність

  • Ціноутворення

  • Користувач

  • Підтримка

  • Особливості

Ваш загальний бал
0
/10

Якою послугою ви користувалися в Інтернеті Serverhosh?
*

– Оберіть тип послуги – План загальної пробної версії США Trail Plan США FR План Один оптимізований процесор NLVPS -NL США VPS Starter SSD VPS Basic – NL SSD VPS Basic – США 10Gbps Basic – NL MassPlanner V1-USA Package-0 – LondonDDoS Protection ServicesI don ‘ я не знаю

Повне ім’я *

Посилання на ОДИН із ваших соціальних профілів
(Необов’язково)

АБО


Вийти

Сайт, на якому я розміщуюсь із сервісом Internethosh Serverhosh
(Необов’язково)

Попередній хостинг
(Необов’язково)

Завантажте скріншоти

Натисніть тут, щоб завантажити файл

Видаліть скріншот

+ Додайте скріншот

Я згоден на те, щоб HostAdvice збирав інформацію про мене.
Яку інформацію ми збираємо?

Надіслати огляд
Кожен огляд перевіряється нашою командою.
Якщо визнано належним & реально він буде розміщений до 48 годин.

Введіть свою електронну адресу, щоб надіслати свій відгук

Отримайте ексклюзивні поради щодо оптимізації веб-сайтів & розміщення купонів

Надіслати огляд

Для покращення досвіду користувачів HostAdvice ми збираємо наступну інформацію про рецензента:

Повне ім’я – ми показуємо це в огляді в різних місцях на нашому веб-сайті та всередині наших віджетів на сторонніх веб-сайтах, якщо вони ними користуються.

Адреса електронної пошти – ми ніколи не показуємо авторський електронний лист іншим користувачам і не використовуємо його лише для таких цілей:

  • сповіщення про будь-які оновлення, пов’язані з цим оглядом
  • дати повний контроль над вмістом огляду користувачеві (огляди, розміщені електронною поштою, можуть бути легко змінені автором у будь-який час)
  • якщо у користувача є профіль Gravatar, електронний лист може бути використаний для показу його аватара

Ця інформація не є обов’язковою, і ви можете пропустити її, якщо не хочете цим поділитися.

Посилання на соціальну сторінку – ми використовуємо посилання на соціальний профіль, щоб отримати аватар користувача від нього, і зробимо ім’я автора посиланням, щоб користувачі могли бути впевнені, що цей огляд розміщено реальною особою. Він буде показаний в огляді в різних місцях на нашому веб-сайті та всередині наших віджетів на сторонніх веб-сайтах, якщо вони ним користуються. Ця інформація не є обов’язковою, і ви можете пропустити її, якщо не хочете цим поділитися.

IP-адреса – ми використовуємо цю інформацію для показу прапора країни рецензента в огляді і для виявлення відгуків про афери. Ми збираємо цю інформацію автоматично, коли огляд розміщено автором. Ми не показуємо IP-адресу іншим користувачам.

Важливо! Усі рецензенти можуть вимагати видалення будь-якої особистої інформації, і вона буде видалена протягом 48 годин після запиту.


Служба, що використовується


Будь-який

  • Будь-який

  • Спільний

  • Пробний план США

  • План перший NL

  • VPS

  • Оптимізований процесор Starter -NL

  • США VPS Starter

  • SSD VPS Basic – NL

  • SSD VPS Basic – США

  • 10Gbps Basic – NL

  • MassPlanner V1-США


Мова

Англійська
(55)

Ελληνικά
(1)

Франсуа
(1)

Італійський
(1)


Сортувати відгуки за

Найновіший

  • Найновіший

  • Найдавніший

  • Корисні

  • Найкраще

  • Найгірше

Усі відгуки

Підтримка
30

Ціноутворення
17

Швидкість
7

Windows
5

SSD
3

Час простою
2

Час роботи
2

Електронна пошта
1

Linux
1


Довіра нашого користувача – наш пріоритет №1! Тож хостинг-компанії не можуть платити за зміну або видалення відгуків.

Ден Сміт

Ден Сміт

Німеччина

  • Надійність2
  • Ціноутворення2
  • Користувач2
  • Підтримка2
  • Особливості2

2.0

Корисні

(0)

Поділитися

НОВИЙ

Нещасне обслуговування та підтримка


Служба, що використовується: VPS
– Оптимізований процесор Starter -NL

Мені дебетували двічі, а повернення зайняло назавжди, і я досі не отримав повну суму. Що було насправді гірше. Замовлений сервер вийшов з ладу, і вони повинні були визнати, що у них немає резервного копіювання, оскільки він також вийшов з ладу. Загалом лише роздратування цією послугою.


Відповісти на цей відгук


Змінити огляд

Опубліковано 18 квітня 2020 року

Корисні

(0)

Поділитися

Анубхаб дас

Анубхаб дас

Індія

  • Надійність10
  • Ціноутворення10
  • Користувач10
  • Підтримка10
  • Особливості10

10

Корисні

(0)

Поділитися

Чудовий кращий хостинг & Постачальник VPS у світі


Служба, що використовується: VPS
– Оптимізований процесор Starter -NL


Переїхали з
Червоний хост сервера

Я спробував RedSerVerHost для VPS, АЛЕ ЦЕ ХОСТОЛЬНЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ, ВІДПОВІДАЄТЬСЯ ВПС ДЛЯ ВАС ЗА НАЙБІЛЬШИМ ЦЕНОМ, МОЖЛИМОМИ ЗАСОБИ, ЯКІМ НАЙБІЛЬШЕ ПІДТРИМКУ ПІДТРИМУВАТИ СИСТЕМИ ЗА 1 ЧАСУ ВІДПОКАЗАННЯ ВІД КОНТАКТУ, ЩО Я ЛЮБИТЬ їх. І ВИ НЕ ЖЕЛЕЙТЕ, А ВИ БУДЕТЕ ЛЮБИТИ ТО


Відповісти на цей відгук


Змінити огляд

Опубліковано 18 березня 2020 року

Корисні

(0)

Поділитися

Макс Фелікс Ф'юрі

Макс Фелікс Ф’юрі

Саудівська Аравія

  • Надійність2
  • Ціноутворення4
  • Користувач2
  • Підтримка6
  • Особливості2

3.2

Корисні

(0)

Поділитися

Найгірша VPS, яку я коли-небудь платив


Служба, що використовується: VPS
– SSD VPS Basic – США


Переїхали з
1&1

14 серпня 2019:

Надалі з 100+ VPS, які я взяв в оренду, продуктивність – це сміття, підключення до Інтернету було гарним близько 4 годин після активації VPS, пінг – це небо, ракета, небо. повернення коштів, … Детальніше і замість цього вони перевели його до команди управління, яка до цих пір не мала відповіді ніколи.

Я спочатку зв’язався з ними щодо Інтернету та продуктивності VPS. Це погіршило роботу VPS, оскільки не реагує на день, тому я відкрив квиток на відшкодування та скасування, підтримка продовжувала говорити про міграцію та нові VPS для мені, але я цього не хотів, я хотів повернути свої гроші, тому вони перевели їх на керівну команду, і минуло 6 днів, з моменту ескалації ніхто не прийшов і не отримав або мій VPS був скасований.

що ставить його в самому дні мого списку постачальників послуг VPS. Менше

Надалі з 100+ VPS, які я взяв в оренду, продуктивність – це сміття, підключення до Інтернету було гарним близько 4 годин після активації VPS, пінг – це небо, ракета, небо. повернення коштів, … Детальніше і замість цього вони перевели його до команди управління, яка до цих пір не мала відповіді ніколи.

Я спочатку зв’язався з ними щодо Інтернету та продуктивності VPS. Це погіршило роботу VPS, оскільки не реагує на день, тому я відкрив квиток на відшкодування та скасування, підтримка продовжувала говорити про міграцію та нові VPS для мені, але я цього не хотів, я хотів повернути свої гроші, тому вони перевели їх на керівну команду, і минуло 6 днів, з моменту ескалації ніхто не прийшов і не отримав або мій VPS був скасований.

що ставить його в самому дні мого списку постачальників VPS.

PS: Персонал управління дістань і повернув усі гроші дуже професійно. Менше


Відповісти на цей відгук

Оновлено 13 лютого 2020 року

Марк Сміт

Марк Сміт

Я погоджуюсь – вистава була настільки спорадичною, іноді опинившись на непридатному, що я врешті-решт і з ними поступився!

Відповісти

4 вересня 2019 року

Інтернет-сервер Serverhosh

Вибачте, що ми не відповідаємо вашим очікуванням. Продуктивність сервера залежить від багатьох речей. Це насправді не може бути 100% ідеальним для всіх, тому що всі користування різні, і їм потрібна різна річ.

Відповісти

6 грудня 2019 року

Марк Сміт

Марк Сміт

Дійсно, я не міг навіть SSH на сервер у кращі часи через тайм-аути.
Принаймні, першочергова потреба. Перестаньте намагатись сказати, що ваші користувачі дурні – сервіс НЕ підходить за призначенням!

Відповісти

6 грудня 2019 року

Інтернет-сервер Serverhosh

Ми високо цінуємо наших користувачів у всіх можливостях. Якщо у вас є номер квитка, поділіться з нами, і наш старший ознайомиться з нами. Заблокований SSH може статися з кількох причин, які потрібно з’ясувати.

І знову нам шкода, що ми не змогли вас задовольнити.

Відповісти

6 грудня 2019 року

Сейхідський іслам

Сейхідський іслам

Бангладеш

  • Надійність10
  • Ціноутворення10
  • Користувач10
  • Підтримка10
  • Особливості10

10

Корисні

(0)

Поділитися

Кращий постачальник послуг коли-небудь!


Служба, що використовується: VPS
– 10Gbps Basic – NL

Я користуюся цією послугою майже 3+ роки. а до цього я спробував багато інших послуг від різних провайдерів. більшість із них занадто погані з гіршою підтримкою. нарешті один із моїх друзів рекомендує мені цю послугу, і я отримав … Детальніше найкраща послуга, яку я шукав давно. найкращий сервіс із топ-підтримкою. ти ніколи не будеш нещасний, обіцяю. і я завжди отримую більше, ніж те, за що я заплатив. Я дуже люблю це від душі. спробуйте сьогодні і побачите різницю. Менше


Відповісти на цей відгук


Змінити огляд

Опубліковано 19 липня 2019 року

Корисні

(0)

Поділитися

Інтернет-сервер Serverhosh

Дякуємо, що є цінним замовником з нас. Удачі.

Відповісти

6 грудня 2019 року

Кайлаш Рават

Кайлаш Рават

Канада

  • Надійність8
  • Ціноутворення10
  • Користувач10
  • Підтримка10
  • Особливості10

9.6

Корисні

(0)

Поділитися

Доступні ціни та чудова підтримка.


Служба, що використовується: Спільна
– Пробний план США

Я використовую serverhosh більше 2 років, і я мушу визнати, що у них справді хороша підтримка клієнтів. Більшість моїх проблем були вирішені реально швидко. А їх ціни набагато доступні порівняно з іншими серверами я … Детальніше n ринок. Якщо ви шукаєте доступного та стійкого хостинг-провайдера, тоді просто зайдіть з serverhosh.Less


Відповісти на цей відгук


Змінити огляд

Опубліковано 23 червня 2019 року

Корисні

(0)

Поділитися

Показати більше відгуків

1
2

11

Типові ціни на послуги Інтернет-сервера

Сервіс
Щомісячний діапазон цін

Спільний хостинг
0,16 – 0,29 дол
"
href ="# спільний хостинг">
3 плани

VPS
$ 3,99 – $ 17,99
"
href ="#vps">
7 планів

Послуги & Ціни взяті з www.serverhosh.com

Перевірте подібні хостингові компанії

Особливості

Ціноутворення

Надійність

Підтримка

Швидкість

  • Порівняйте

    9.6

  • Порівняйте

    9.2

  • 9.1

  • Порівняйте

    4.4

  • Порівняйте

    9.5

  • Порівняйте

    9.4

  • 9.7

  • Порівняйте

    4.7

  • Порівняйте

    10,0

  • Порівняйте

    9.8

  • 9.2

  • Порівняйте

    3.4

  • Порівняйте

    10,0

  • Порівняйте

    9,0

  • 9.3

  • Порівняйте

    2.9

  • Порівняйте

    9.7

  • Порівняйте

    9.8

  • 9.1

  • Порівняйте

    3.8

5 найкращих CMS, що розміщені на сервісі Serverhosh Internet Service 2020

Ціни, плани, послуги Інтернет-сервера Serverhosh & Особливості – 2020 рік

Спільні плани хостингу

Назва плану
Космос
Пропускна здатність
Панель
Кількість сайтів
Ціна
Оцінка

Пробний план США

92,16 МбНеобмеженийcPanel1


0,16 дол

9.6

Деталі

План стежки FR

92,16 МбНеобмеженийcPanel1


0,19 дол

9.3

Деталі

План перший NL

1 ГбНеобмеженийcPanel1


0,29 дол

9.2

Деталі


Перегляньте найкращі варіанти спільного хостингу

Плани хостингу VPS

Назва плану
Космос
ЦП
ОЗП
ОС
Ціна
Оцінка

Оптимізований процесор Starter -NL

50 Гб1 х 3,50 ГГц1 Гб


3,99 дол

8.3

Деталі

США VPS Starter

50 Гб2 х 2,60 ГГц2 Гб


5,99 дол

10

Деталі

SSD VPS Basic – NL

30 ГБ2 х 2,40 ГГц2 Гб


14,99 дол

9.9

Деталі

SSD VPS Basic – США

35 ГБ2 х 2,60 ГГц2 Гб


9,99 дол

9.4

Деталі

10Gbps Basic – NL

30 ГБ2 х 3,40 ГГц2 Мб


15,99 дол

7,0

Деталі

MassPlanner V1-США

35 ГБ3 х 2,60 ГГц4ГБ


17,99 дол

9.9

Деталі

Пакет-0 – Лондон

50 Гб2 х 3,50 ГГц2 Гб


5,99 дол

9.3

Деталі


Дивіться найкращі альтернативи хостингу VPS

1 Пропозиція доступна для Інтернет-сервісу Serverhosh

Надішліть купон на Інтернет-сервер Serverhosh

Розташування сервера

Сіетл

Амстердам

Нью-Йорк

Даллас

Дюссельдорф

Лондон

Кілька слів від Інтернет-сервера Serverhosh

Інтернет-сервер ServerHosh базується на індійській мові, і ми пропонуємо широкий спектр веб-хостингу, VPS-хостингу, спеціалізованого сервера-хостингу та колокаційного хостингу в США та Нідерландах. Ми працюємо з власним обладнанням та стелажами на кожному місці. У нас немає третьої хостингової компанії. Ми маємо справу з DC безпосередньо. Ми пропонуємо цілодобову підтримку в режимі реального часу через систему підтримки. Ви можете очікувати відповіді протягом 30 хвилин від Вашого квитка та та ETA із встановленим часом. Ми також дуже часто оновлюємо наш сервер, щоб забезпечити найкращий досвід роботи. Ви можете спробувати нас на Пенні і бути нашим клієнтом на все життя.

Завітайте на наш сайт, щоб отримати щомісячну знижку до 80%

Відвідайте Інтернет-сервер Serverhosh

Інтернет-сервер Serverhosh не відповідає вашим потребам?

Перевірте подібні хостингові компанії:

415 відгуків

З

2,76 дол

/ місяць

207 відгуків

З

3,47 дол

/ місяць

397 відгуків

З

2,95 дол

/ місяць

Потрібна допомога у пошуку потрібного хоста для ваших потреб?

Дайте відповідь на кілька дуже простих питань, і ви дізнаєтесь

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me