Recenzie používateľov FlokiNET.is


5
6

Na základe 11 užívateľských hodnotení
v 3 jazykoch


5.3

DECENT

Na základe 11 užívateľských hodnotení
v 3 jazykoch

Skóre zákazníkov pre FlokiNET.is

  • Spoľahlivosť

    4.9 / 10

  • stanovenie ceny

    6.2 / 10

  • Užívatelsky prívetivý

    5.6 / 10

  • podpora

    4.9 / 10

  • Vlastnosti

    5.1 / 10

53SUPERB!41Good31DECENT22POORŠTÁTNA POMOC

Podrobné skóre
/
zhrnutie

Odpovedať na {{name}}

*
Tvoje meno

*
Tvoj email

Je to iba z bezpečnostných dôvodov, váš e-mail nebude použitý ani zverejnený.

* Zhrnutie

Pridať odpoveď

Zdieľajte túto recenziu



Ak chcete pokračovať, zadajte svoj e-mail

Zmeniť recenziu

Napísať recenziu

Napísať recenziu na FlokiNET.is

nadpis
(Minimálne 2 slová)
0 zo 120 znakov
*

zhrnutie
*

Vaše skóre
(kliknite na hviezdy)
*

  • Spoľahlivosť

  • stanovenie ceny

  • Užívatelsky prívetivý

  • podpora

  • Vlastnosti

Vaše celkové skóre
0
/10

Ktorú službu ste použili s FlokiNET.is?
*

– Vyberte typ služby – Zdieľané Rumunsko I Rumunsko II Rumunsko III Island I Island II Island III Fínsko I Fínsko II Fínsko IIIVPS Rumunsko VPS Malé VPS Rumunsko I Rumunsko VPS II Rumunsko VPS III Rumunsko VPS IV Island VPS I Island VPS II Island VPS III Island VPS IV Fínsko VPS I Fínsko VPS III Fínsko VPS III Fínsko VPS IVVyhradený server Proliant HP ProLiant SE316M1 Proliant BL460c G5 Proliant DL 120 Gen7 Proliant DL380e Gen8 Proliant DL380p Gen8 Proliant DL 120 Gen7 HP Proliant DLiant3 LL380Lolev8 Rumunsko I Predajca Rumunsko II Predajca Rumunsko III Predajca Island I Predajca Island II Predajca Island III Predajca Fínsko I Predajca Fínsko II Predajca Fínsko III Neviem

Celé meno *

Odkaz na jeden z vašich sociálnych profilov
(Voliteľne)

OR


Odhlásiť sa

Stránky, ktoré hostím s FlokiNET.is
(Voliteľne)

Predchádzajúci hosting
(Voliteľne)

Odovzdajte snímky obrazovky

Kliknutím sem nahrajte súbor

Odstráňte snímku obrazovky

+ Pridajte snímku obrazovky

Súhlasím s tým, aby spoločnosť HostAdvice zhromažďovala informácie o mne.
Aké informácie zhromažďujeme?

Odoslať recenziu
Každý tím kontroluje náš tím.
Ak je to správne & skutočný bude zverejnený do 48 hodín.

Zadajte svoju e-mailovú adresu a odošlite svoju recenziu

Získajte exkluzívne tipy na optimalizáciu webových stránok & Hosting kupónov

Odoslať recenziu

Aby sme vylepšili prostredie používateľov HostAdvice, zhromažďujeme ďalšie informácie o recenzentovi:

Celé meno – ukážeme to v recenzii na rôznych miestach našej webovej stránky a v našich miniaplikáciách na webových stránkach tretích strán, ak ich používajú.

Emailová adresa – nikdy neukážeme e-mail autora ostatným používateľom a používame ho iba na tieto účely:

  • upozornenia na všetky aktualizácie súvisiace s touto kontrolou
  • dávajte používateľovi úplnú kontrolu nad obsahom recenzií (recenzie uverejnené pomocou e-mailu môžu autor kedykoľvek ľahko zmeniť)
  • ak má užívateľ profil Gravatar, e-mail sa môže použiť na zobrazenie jeho avatara

Tieto informácie sú voliteľné a môžete ich vynechať, ak ich nechcete zdieľať.

Odkaz na sociálnu stránku – Použijeme odkaz na sociálny profil, aby sme z neho dostali avatar používateľa a urobili z mena autora odkaz, aby si používatelia mohli byť istí, že túto recenziu zverejnila skutočná osoba. Bude sa zobrazovať v recenzii na rôznych miestach našej webovej stránky a v našich miniaplikáciách na webových stránkach tretích strán, ak ich používajú. Tieto informácie sú voliteľné a môžete ich vynechať, ak ich nechcete zdieľať.

IP adresa – Tieto informácie používame na zobrazenie vlajky krajiny recenzenta v rámci preskúmania aj na odhalenie podvodných recenzií. Tieto informácie zhromažďujeme automaticky, keď autor uverejní recenziu. IP adresu neukazujeme ostatným používateľom.

dôležitý! Všetci recenzenti môžu požiadať o vymazanie akýchkoľvek osobných údajov a budú vymazaní do 48 hodín od podania žiadosti.


Použitá služba


akýkoľvek

  • akýkoľvek

  • Dedikovaný server

  • VPS

  • Fínsko VPS II

  • zdieľané

  • Island I


Jazyk

Angličtina
(7)

Deutsch
(2)

Русский
(2)


Zoradiť recenzie podľa

Najnovšie

  • Najnovšie

  • najstaršie

  • užitočný

  • najlepší

  • najhorší

Všetky recenzie

podpora
2

DDOS
1

doména
1

sťahovanie
1

Vrátenie peňazí
1

stanovenie ceny
1


Dôvera našich používateľov je našou prioritou číslo 1! Hostiteľské spoločnosti teda nemôžu platiť za zmenu alebo odstránenie recenzií.

Armando Coutinho da Silva

Armando Coutinho da Silva

Portugalsko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny6
  • Užívatelsky prívetivý8
  • podpora8
  • Vlastnosti8

8.0

užitočný

(1)

zdieľam

Flokinet je dobrou voľbou pre tých, ktorí chcú ochranu súkromia a slobodu prejavu


Použitá služba: zdieľaná

Ak hľadáte slobodu prejavu hostingu, je to ideálny hosting pre vás. Flokinet chráni vaše súkromie a nepredáva sa bez platného súdneho príkazu, ktorý je vhodný na ochranu vašej identity a údajov. Flokinet tiež poskytuje … Čítajte viac ďalšie služby ako Anti-DDoS, VOIP, Teamspeak a Offshore Servery v offshore krajinách ako Fínsko a Island, ktoré sú perfektné a predávajú doménu s Whois Privacy.

Flokinet je veľmi dobrý na ochranu vášho súkromia, dobrý hosting pre tých, ktorí hľadajú Real Offshore Hosting, Flokinet je dobrá voľba. Cena je, žiaľ, drahá, ale je to cena, ktorú musíte zaplatiť, aby ste mali kvalitu, bezpečnosť, súkromie a podporu


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 19. októbra 2018

užitočný

(1)

zdieľam

FlokiNET.is

Bom dia Armando! 🙂

Ďakujeme vám za vaše pripomienky!

Uvedomujeme si, že naše ceny sú o niečo vyššie ako štandard, ale ako ste uviedli, neponúkame ani štandardné služby 🙂

Tím podpory FlokiNET

odpoveď

15. augusta 2019

clive backster

clive backster

Francúzsko

  • Spoľahlivosť2
  • stanovenie ceny2
  • Užívatelsky prívetivý2
  • podpora2
  • Vlastnosti2

2.0

užitočný

(3)

zdieľam

podvodníci. VYHNITE


Použitá služba: dedikovaný server

280EUR za ded. serverov. nič nebolo doručené. podpora uzavretých lístkov viackrát + ŽIADNA náhrada.


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 6. septembra 2018

užitočný

(3)

zdieľam

FlokiNET.is

Ahoj Clive,

Analyzovali sme vašu objednávku a lístok a náš systém zjavne nepreukázal vašu objednávku ako čakajúcu v našom systéme zabezpečovania.

Je nám veľmi ľúto tejto chyby a nepríjemností, ktoré sme spôsobili …. Prečítajte si viac Nie sme podvodníci, naša spoločnosť existuje viac ako 7 rokov a máme tisíce klientov, ktorí sa snažia poskytovať kvalitné služby, ale vyskytujú sa chyby.

Uvedomujeme si, že sa to stalo pred rokom, vieme, že vám to nemôžeme ľahko odškodniť, ale kontaktovali sme vás, možno to môžeme vyriešiť.

Ďakujeme za vaše hodnotenie, úprimné ospravedlnenie.

FlokiNET Support TeamLess

odpoveď

15. augusta 2019

Fathur Rohim

Fathur Rohim

Prosím, podrobnosti o riešení, vidím, že ste seriózny poskytovateľ webhostingu slobody prejavu.

odpoveď

15. februára 2020

Tracey Deboer

Tracey Deboer

Nemecko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora8
  • Vlastnosti10

9.6

užitočný

(0)

zdieľam

Spoľahlivý a bezproblémový webhosting


Použitá služba: zdieľaná
– Island I

S FlokiNETom som bol asi rok a nemal som žiadne problémy. Všetko beží hladko a moje stránky sú až 100% času. Oveľa lacnejšie a spoľahlivejšie ako iné hostingové spoločnosti, ktoré som použil v minulosti. Veľmi odporúčam!


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 25. júla 2018

užitočný

(0)

zdieľam

FlokiNET.is

Ahoj Tracey,

Ďakujem veľmi pekne za vaše pripomienky!!

Tím podpory FlokiNET

odpoveď

15. augusta 2019

kapitán skywave

kapitán skywave

Luxembursko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý8
  • podpora10
  • Vlastnosti10

9.6

užitočný

(3)

zdieľam

vynikajúci hostiteľský servis!


Použitá služba: VPS
– Fínsko VPS II

Vynikajúce služby!
Starostlivosť o zákazníka je komplexná a reaguje veľmi pohotovo!


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 17. marca 2018

užitočný

(3)

zdieľam


SaveYourPrivacy e.V.

SaveYourPrivacy e.V.

saveyourprivacy.net

Nemecko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora10
  • Vlastnosti10

10

užitočný

(6)

zdieľam

Skvelé služby!


Použitá služba: zdieľaná

Sme hostiteľom viacerých serverov (vyhradených & virtuálne) a naše webové stránky s FlokiNET a sú s ich službami viac ako spokojní.

SaveYourPrivacy e.V., nemecké združenie ľudských práv.


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 29. októbra 2017

užitočný

(6)

zdieľam

Zobraziť ďalšie recenzie

1
2

Typické ceny FlokiNET.is

služba
Mesačné cenové rozpätie

Zdieľaný hosting
3,27 dolárov – 9,84 dolárov
"
href ="# Zdieľané hosting">
9 plánov

VPS
7,65 – 103,89 dolárov
"
href ="#vps">
13 plánov

Dedikovaný server
108,26 USD – 381,65 USD
"
href ="# Venovaný-server">
10 plánov

predajcovia
3,27 USD – 64,52 USD
"
href ="#resellers">
9 plánov

Služby & Ceny sú prevzaté z www.flokinet.is

Skontrolujte podobné hostingové spoločnosti

Vlastnosti

stanovenie ceny

Spoľahlivosť

podpora

rýchlosť

  • porovnať

    9.6

  • porovnať

    9.1

  • 5.1

  • porovnať

    3.2

  • porovnať

    9.5

  • porovnať

    9.3

  • 6.2

  • porovnať

    4.5

  • porovnať

    10.0

  • porovnať

    9.8

  • 4.9

  • porovnať

    4.5

  • porovnať

    9.3

  • porovnať

    9.3

  • 4.9

  • porovnať

    2.9

  • porovnať

    9.7

  • porovnať

    9.1

  • 5.6

  • porovnať

    4.5

FlokiNET.is Ceny, plány & Funkcie – 2020

Zdieľané plány hostenia

Názov plánu
priestor
Bandwidth
panel
Počet stránok
cena
skóre

Rumunsko I

1 GBneobmedzenýcPanel2


$ 3,27 až

6.0

podrobnosti

Rumunsko II

5 GBneobmedzenýcPanel5


$ 5,47

5.3

podrobnosti

Rumunsko III

8 GBneobmedzenýcPanel10


$ 9,84

3.2

podrobnosti

Island I

2 GBneobmedzenýcPanel2


$ 3,83

6.2

podrobnosti

Island II

4 GBneobmedzenýcPanel4


$ 6,56

5.3

podrobnosti

Island III

6 GBneobmedzenýcPanel8


$ 9,84

5.3

podrobnosti

Fínsko I

1 GBneobmedzenýcPanel2


$ 3,27 až

5.3

podrobnosti

Fínsko II

2 GBneobmedzenýcPanel5


$ 5,47

5.3

podrobnosti

Fínsko III

5 GBneobmedzenýcPanel10


$ 9,84

5.3

podrobnosti


Pozrite si najlepšie alternatívy zdieľaného hostenia

Hostingové plány VPS

Názov plánu
priestor
CPU
RAM
OS
cena
skóre

Rumunsko VPS Malé

15 GB1 jadro256 MB


$ 7,65

5.3

podrobnosti

VPS Rumunsko I

20 GB1 jadro1 GB


$ 10,94

5.3

podrobnosti

Rumunsko VPS II

50 GB2 jadrá2 GB


$ 21,87

5.3

podrobnosti

Rumunsko VPS III

90 GB4 jadrá4 GB


$ 43,74

5.3

podrobnosti

Rumunsko VPS IV

120 GB6 jadier6 GB


$ 87,48

5.3

podrobnosti

Island VPS I

20 GB1 jadro1 GB


$ 21,87

5.3

podrobnosti

Island VPS II

50 GB2 jadrá2 GB


$ 32,81

5.3

podrobnosti

Island VPS III

90 GB4 jadrá4 GB


$ 65,61

5.3

podrobnosti

Island VPS IV

120 GB6 jadier6 GB


$ 98,42

5.3

podrobnosti

Fínsko VPS I

20 GB1 jadro1 GB


$ 16.40

5.3

podrobnosti

Fínsko VPS II

50 GB2 jadrá2 GB


$ 31,71

9.6

podrobnosti

Fínsko VPS III

90 GB4 jadrá4 GB


$ 60,15

5.3

podrobnosti

Fínsko VPS IV

120 GB6 jadier6 GB


$ 103,89

5.3

podrobnosti


Pozrite si najlepšie alternatívy hostingu VPS

Vyhradené serverové plány

Názov plánu
priestor
CPU
RAM
OS
cena
skóre

Vynikajúci HP ProLiant SE316M1

292 GB8 x 2,27 GHz16 GB


$ 108,26

5.3

podrobnosti

Proliant BL460c G5

142 GB8 x 2,66 GHz20 GB


$ 141,07

5.3

podrobnosti

Proliant DL 120 Gen7

4 TB4 x 3,30 GHz8 GB


$ 152.00

5.3

podrobnosti

Proliant DL320e Gen8V2

4 TB4 x 3,40 GHz8 GB


$ 184,81

5.3

podrobnosti

Proliant DL380e Gen8

4 TB16 x 2,50 GHz24 GB


$ 278,86

5.3

podrobnosti

Proliant DL380p Gen8

4 TB12 x 2,50 GHz32 GB


$ 381,65

5.3

podrobnosti

Proliant DL 120 Gen7

4 TB4 x 2,20 GHz16 GB


$ 228,55

5.3

podrobnosti

HP Proliant DL360

2 TB4 x 3,00 GHz8 GB


$ 141,07

5.3

podrobnosti

HP Proliant DL160

2 TB4 x 2,26 GHz16 GB


$ 217,62

5.3

podrobnosti

HP Proliant DL360e-G8

1 000 GB4 x 3,40 GHz32 GB


$ 337,91

5.3

podrobnosti


Pozrite si najlepšie alternatívy dedikovaného servera

Plány predajcov

Názov plánu
priestor
Bandwidth
panel
cena
skóre

Predajca Rumunsko I

15 GB500,02 GBcPanel


$ 8,20

5.3

podrobnosti

Predajca Rumunsko II

75 GB2 TBcPanel


$ 21,76

5.3

podrobnosti

Predajca Rumunsko III

150 GB5 TBcPanel


$ 40,45

5.3

podrobnosti

Predajca Island I

10 GB100,04 GBcPanel


$ 8,20

5.3

podrobnosti

Predajca Island II

10 GB249,96 GBcPanel


$ 27,34

5.3

podrobnosti

Predajca Island III

50 GB500,02 GBcPanel


$ 64,52

5.3

podrobnosti

Predajca Fínsko I

1 GBneobmedzenýcPanel


$ 3,27 až

5.3

podrobnosti

Predajca Fínsko II

2 GBneobmedzenýcPanel


$ 5,47

5.3

podrobnosti

Predajca Fínsko III

5 GBneobmedzenýcPanel


$ 9,84

5.3

podrobnosti


Pozrite sa na najlepšie alternatívy predajcov

Vložte kupón FlokiNET.is

Umiestnenie servera

Bukurešť

Reykjavik

Helsinki

Navštívte stránku FlokiNET.is

FlokiNET.is nevyhovuje vašim potrebám?

Skontrolujte podobné hostingové spoločnosti:

858 názorov

z

$ 2,95

/ mesiac

207 názorov

z

$ 3,47

/ mesiac

229 názorov

z

$ 3,99

/ mesiac

Potrebujete pomoc s nájdením správneho hostiteľa pre vaše potreby?

Odpovedzte na niekoľko veľmi jednoduchých otázok a budete vedieť

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me