Recenzie používateľov Novogara BV


4
2

Na základe 6 užívateľských hodnotení
v 1 jazyku


7.4

dobrý

Na základe 6 užívateľských hodnotení
v 1 jazyku

Skóre zákazníkov pre Novogara BV

  • Spoľahlivosť

    7.3 / 10

  • stanovenie ceny

    8.0 / 10

  • Užívatelsky prívetivý

    7.3 / 10

  • podpora

    7.3 / 10

  • Vlastnosti

    7.3 / 10

54SUPERB!40Good30DECENT20POOR12 OTVORENÝCH V OKOLÍ

Podrobné skóre
/
zhrnutie

Odpovedať na {{name}}

*
Tvoje meno

*
Tvoj email

Je to iba z bezpečnostných dôvodov, váš e-mail nebude použitý ani zverejnený.

* Zhrnutie

Pridať odpoveď

Zdieľajte túto recenziu



Ak chcete pokračovať, zadajte svoj e-mail

Zmeniť recenziu

Napísať recenziu

Napísať recenziu na hotel Novogara BV

nadpis
(Minimálne 2 slová)
0 zo 120 znakov
*

zhrnutie
*

Vaše skóre
(kliknite na hviezdy)
*

  • Spoľahlivosť

  • stanovenie ceny

  • Užívatelsky prívetivý

  • podpora

  • Vlastnosti

Vaše celkové skóre
0
/10

Ktorú službu ste použili v spoločnosti Novogara BV?
*

– Vyberte typ služby – vyhradený server SM-SMALL-DC1 SM-SMALL-DC2 SUPERMICRO DC-1 SUPERMICRO DC-2 SMALL-QC-R200-1 SMALL-QC-R210-E31230V2 DELL QC-R200-1 HP DQC-1 DELL QC-R310-1 QC-R210-E31230V2 SUPERMICRO DQC-1 SSD-SMICRO-E31270V2 32GB1TBDSSD-E3-1271V3 DUAL E5-2620V4-1 Neviem

Celé meno *

Odkaz na jeden z vašich sociálnych profilov
(Voliteľne)

OR


Odhlásiť sa

Stránky, ktoré hostím so spoločnosťou Novogara BV
(Voliteľne)

Predchádzajúci hosting
(Voliteľne)

Odovzdajte snímky obrazovky

Kliknutím sem nahrajte súbor

Odstráňte snímku obrazovky

+ Pridajte snímku obrazovky

Súhlasím s tým, aby spoločnosť HostAdvice zhromažďovala informácie o mne.
Aké informácie zhromažďujeme?

Odoslať recenziu
Každý tím kontroluje náš tím.
Ak je to správne & skutočný bude zverejnený do 48 hodín.

Zadajte svoju e-mailovú adresu a odošlite svoju recenziu

Získajte exkluzívne tipy na optimalizáciu webových stránok & Hosting kupónov

Odoslať recenziu

Aby sme vylepšili prostredie používateľov HostAdvice, zhromažďujeme ďalšie informácie o recenzentovi:

Celé meno – ukážeme to v recenzii na rôznych miestach našej webovej stránky a v našich miniaplikáciách na webových stránkach tretích strán, ak ich používajú.

Emailová adresa – nikdy neukážeme e-mail autora ostatným používateľom a používame ho iba na tieto účely:

  • upozornenia na všetky aktualizácie súvisiace s touto kontrolou
  • dávajte používateľovi úplnú kontrolu nad obsahom recenzií (recenzie uverejnené pomocou e-mailu môžu autor kedykoľvek ľahko zmeniť)
  • ak má užívateľ profil Gravatar, e-mail sa môže použiť na zobrazenie jeho avatara

Tieto informácie sú voliteľné a môžete ich vynechať, ak ich nechcete zdieľať.

Odkaz na sociálnu stránku – Použijeme odkaz na sociálny profil, aby sme z neho dostali avatar používateľa a urobili z mena autora odkaz, aby si používatelia mohli byť istí, že túto recenziu zverejnila skutočná osoba. Bude sa zobrazovať v recenzii na rôznych miestach našej webovej stránky a v našich miniaplikáciách na webových stránkach tretích strán, ak ich používajú. Tieto informácie sú voliteľné a môžete ich vynechať, ak ich nechcete zdieľať.

IP adresa – Tieto informácie používame na zobrazenie vlajky krajiny recenzenta v rámci preskúmania aj na odhalenie podvodných recenzií. Tieto informácie zhromažďujeme automaticky, keď autor uverejní recenziu. IP adresu neukazujeme ostatným používateľom.

dôležitý! Všetci recenzenti môžu požiadať o vymazanie akýchkoľvek osobných údajov a budú vymazaní do 48 hodín od podania žiadosti.


Jazyk

Angličtina
(6)


Zoradiť recenzie podľa

Najnovšie

  • Najnovšie

  • najstaršie

  • užitočný

  • najlepší

  • najhorší

Všetky recenzie

e-mail
1

Vrátenie peňazí
1

stanovenie ceny
1

podpora
1


Dôvera našich používateľov je našou prioritou číslo 1! Hostiteľské spoločnosti teda nemôžu platiť za zmenu alebo odstránenie recenzií.

Olesya Alakesn

Olesya Alakesn

Spojené štáty

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora10
  • Vlastnosti10

10

užitočný

(0)

zdieľam

NOVÝ

Skvelá podpora a ceny


Použitá služba: dedikovaný server
– DUAL E5-2620V4-1

Novogara je špičková spoločnosť, veľká podpora a ceny. Preferujem menšie spoločnosti, pretože tieto spoločnosti poskytujú najlepšiu osobnú podporu. Vždy mám osobné kontakty, ktoré sa týkajú všetkých otázok.

Podporte služby s veľkou odozvou a rýchlou reakciou


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 27. apríla 2020

užitočný

(0)

zdieľam

JOHN L.

JOHN L.

Holandsko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora10
  • Vlastnosti10

10

užitočný

(0)

zdieľam

NOVÝ

VYSOKÁ doba prevádzky


Použitá služba: dedikovaný server
– HP DQC-1

AMAZINGOVÉ SLUŽBY .. VYSOKÝ ČAS

DONT WORRY O OSTATNÝCH RECENZÍCH TIETO SERVERY SÚ LEGIT!
SKVELÁ PODPORA A DOBRÁ SIEŤ S EXTRÉMNE VYSOKÝMI ČASMI


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 20. apríla 2020

užitočný

(0)

zdieľam

VEĽKÉ DEDI

VEĽKÉ DEDI

Spojené štáty

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora10
  • Vlastnosti10

10

užitočný

(0)

zdieľam

NOVÝ

VEĽKÉ DEDI


Použitá služba: dedikovaný server
– DELL QC-R310-1

VEĽKÉ DEDI. POSKYTNUTIE SLUŽIEB ZÁKAZNÍKOM A DOBRÁ ÚČASŤ


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 29. marca 2020

užitočný

(0)

zdieľam

Parth Patel

Parth Patel

India

  • Spoľahlivosť2
  • stanovenie ceny2
  • Užívatelsky prívetivý2
  • podpora2
  • Vlastnosti2

2.0

užitočný

(0)

zdieľam

Pozrite sa, ako Rudely s nimi hovoria so starými zákazníkmi


Použitá služba: dedikovaný server
– SMALL-QC-R210-E31230V2

Dnes som sa ich pýtal iba na cenovú kvótu pre nový server .. ako pre klientov je to len moja normálna úloha, ktorá sa musí pýtať, či áno
a ako predávajúci jeho pracovníci novogary pracujú na uspokojivej odpovedi
ale láskavo sa prosím pozrite na toto … Čítajte viac obrázok obrazovky, ako kruto zamkli môj účet a poskytli takú najhoršiu odpoveď https://prnt.sc/q0nudz

Posuďte, prosím, chlapci, je tento poskytovateľ dobrý? Naozaj som nikdy nevidel taký postoj žiadneho jednoduchého zamestnanca spoločnosti … správajúci sa ako generálny riaditeľ..
Hloupá osoba, ktorá teraz stratí svojho dobrého klienta

Neodporúčam takú idiotskú spoločnosť WORST NOVOGARA
S pozdravom, Less


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 22. novembra 2019

užitočný

(0)

zdieľam

Alien Gaming

Alien Gaming

Problém nie je s nimi ani s ich štábmi. Skutočným problémom je, že ste lacný chudobný človek rovnako ako ktorýkoľvek iný priemerný Ind. Priemerne chudobní Indovia očakávajú službu 10 000 dolárov zaplatením len 10 USD.
Nájdite miestneho Inda … Čítajte viac poskytovateľa hostingu, ktorý vám môže vybaviť chudobných Indov a nechodí k iným poskytovateľom okrem poskytovateľov z vašej krajiny.
Áno, som Ind. A ja hovorím pravdu

odpoveď

26. marca 2020

Parth Patel

Parth Patel

Ďakujem, drahý priateľ … spoznávam ľudí, ako ste vy, študenti … varujte krv. Radosť z toho, že jeden hlúpy indián uráža iného indiána. Dobré, preto indián NIE JE potreba lacných ľudí, ako ste vy..
môj priateľ, koľko máš … Čítaj viacplat? aká je tvoja práca? beta jitna tum 2 years mai kamate hona utieral mera sief phone hai so ek bar soch lo fir wapas aana. itna agat shokh na okad dekhne ma to apna address bta to mai khud aa jauga výpredaj 2% ke Stupid person.
ak mi povieš niečo zle .. nemôžem povedať nič, ale hovoril si s mojím národom, čo nie je prijateľné, aj keď ste indiáni … hanební ľudia
nemáte právo zostať v Indii hlúpy nezmyselný krvavý idiot

odpoveď

26. marca 2020

Parth Patel

Parth Patel

Beta Kabhi Okad sa na to bolte .. tento hai agar itna sokh hai na adresu bta fir pevnéme face to face batata hu … študent ho student he rho limit cross karne sa waise bhi tum jaiso ko kuch nai milne wala … kamina kahika…
is nov … Prečítajte si viacogara vaša spoločnosť? Ste generálny riaditeľ? Ste zamestnanec? Koľko vám zaplatili za kontrolu?

kabhi chalu vlak mai nai chad na chaye lagta hai nai sikhaya lagta tumhare rodičia ne tabhi do yha muh utha ke chala aaya

Nabudúce nabudúce buďte opatrní. Neprekročte svoj limit a nie je to vaše podnikanie, takže tu nerušte

odpoveď

26. marca 2020

Sergey Bidric

Sergey Bidric

švajčiarsko

  • Spoľahlivosť10
  • stanovenie ceny10
  • Užívatelsky prívetivý10
  • podpora10
  • Vlastnosti10

10

užitočný

(4)

zdieľam

Nikdy nemal problémy, najlepšie pre DMCA


Použitá služba: dedikovaný server
– DUAL E5-2620V4-1

Bol som od jedného roku na novogare aka ecatel. Nikdy s nimi nemal žiadne výpadky ani problémy.
Platené bitcoínmi a môj server som dostal za 2 hodiny. Odpovedali na moje lístky každé pracovné hodiny.

Plne ignorujú správy DMCA o … Čítajte viac r aj ďalšie správy.
Nestarajú sa o to, čo hosťujete, pokiaľ do zoznamu zakázaných adries nepridáte svoje adresy IP.

Ak potrebujete dmca ignorovaný hosting, vyberte novogaru.
Holandsko a Seychely najlepšia kombinácia, akú môžete mať.

Uvedomte si, že na svojom vyhradenom serveri nemajú k dispozícii plnohodnotné uplinky.
Ich sieťové pripojenie nie je to najlepšie, čo by ste zažili


Odpovedať na túto recenziu


Zmeniť recenziu

Uverejnené 27. októbra 2018

užitočný

(4)

zdieľam

arn e bobba

arn e bobba

Zdá sa, že väčšina priestoru iP bola zo zrejmých dôvodov zakázaná. Veľa šťastia nováčikovia podvodníci!

odpoveď

12. september 2019

Zobraziť ďalšie recenzie

1
2

Typické ceny spoločnosti Novogara BV

služba
Mesačné cenové rozpätie

Dedikovaný server
31,71 USD – 272,29 USD
"
href ="# Venovaný-server">
14 plánov

Služby & Ceny sú prevzaté z www.novogara.com

Skontrolujte podobné hostingové spoločnosti

Vlastnosti

stanovenie ceny

Spoľahlivosť

podpora

rýchlosť

  • porovnať

    9.6

  • porovnať

    9.1

  • 7.3

  • porovnať

    4.6

  • porovnať

    9.0

  • porovnať

    9.3

  • 8.0

  • porovnať

    4.5

  • porovnať

    10.0

  • porovnať

    9.3

  • 7.3

  • porovnať

    3.3

  • porovnať

    9.3

  • porovnať

    9.3

  • 7.3

  • porovnať

    2.6

  • porovnať

    9.7

  • porovnať

    9.4

  • 7.3

  • porovnať

    3.6

Novogara BV Ceny, plány & Funkcie – 2020

Vyhradené serverové plány

Názov plánu
priestor
CPU
RAM
OS
cena
skóre

SM-SMALL-DC1

80 GB2 x 1,80 GHz2 GB


$ 31,71

7.4

podrobnosti

SM-SMALL-DC2

500 GB2 x 2,20 GHz2 GB


$ 42,65

7.4

podrobnosti

SUPERMICRO DC-1

80 GB2 x 2,20 GHz2 GB


$ 67,80

7.4

podrobnosti

SUPERMICRO DC-2

500 GB2 x 2,20 GHz2 GB


$ 78,74

7.4

podrobnosti

SMALL-QC-R200-1

500 GB4 x 2,40 GHz4 GB


$ 86,39

7.4

podrobnosti

SMALL-QC-R210-E31230V2

1,95 TB4 x 3,30 GHz32 GB


$ 108,26

2.0

podrobnosti

DELL QC-R200-1

500 GB4 x 2,40 GHz8 GB


$ 130,13

7.4

podrobnosti

HP DQC-1

500 GB8 x 1,86 GHz8 GB


$ 134,51

10

podrobnosti

DELL QC-R310-1

1 000 GB4 x 2,40 GHz8 GB


$ 141,07

10

podrobnosti

QC-R210-E31230V2

1,95 TB4 x 3,30 GHz32 GB


$ 169,50

7.4

podrobnosti

SUPERMICRO DQC-1

500 GB8 x 2,13 GHz12 GB


$ 184,81

7.4

podrobnosti

SSD-Šmicera-E31270V2

240 GB4 x 3,50 GHz32 GB


$ 184,81

7.4

podrobnosti

32GB1TBDSSD-E3-1271V3

1,95 TB4 x 3,60 GHz32 GB


$ 191,37

7.4

podrobnosti

DUAL E5-2620V4-1

960 GB16 x 2,10 GHz64 GB


$ 272,29

10

podrobnosti


Pozrite si najlepšie alternatívy dedikovaného servera

Vložte kupón Novogara BV

Umiestnenie servera

Amsterdam

Pár slov od spoločnosti Novogara BV

Novogara je veľký poskytovateľ dedikovaných serverov so zákazníkmi na celom svete, ponúkame nespravované dedikované servery a vynikajúci (24×7) zákaznícky servis. Všetky naše servery sú vysoko kvalitným hardvérom a sú napojené na veľmi veľkú a pevnú sieť.

Navštívte Novogara BV

Novogara BV nevyhovuje vašim potrebám?

Skontrolujte podobné hostingové spoločnosti:

858 názorov

z

$ 2,95

/ mesiac

339 názorov

z

$ 5.00

/ mesiac

207 názorov

z

$ 3,47

/ mesiac

Potrebujete pomoc s nájdením správneho hostiteľa pre vaše potreby?

Odpovedzte na niekoľko veľmi jednoduchých otázok a budete vedieť

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me